Bedrijfsvisie

Sinds 1936 staat aannemersbedrijf W.G.M. Sanders in Nijmegen en omstreken bekend om haar vakmanschap, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Ondermeer door middel van mond-tot-mond-reclame van tevreden opdrachtgevers hebben wij sindsdien een omvangrijke klantenkring opgebouwd. Deze bestaat uit particulieren en klanten uit het bedrijfsleven.
Wij vinden het belangrijk een goed contact te onderhouden met onze klanten en denken met hen mee over de te realiseren wensen en ideeën. Onze meewerkende uitvoerders staan gedurende het project dan ook in nauw contact met u als opdrachtgever en fungeren als vast aanspreekpunt tussen u en ons bedrijfsbureau. Hierdoor kunnen wij gedurende het bouwproces flexibel inspelen op uw wensen, de mogelijkheden en eventuele veranderingen.

Leermeesters

Bij het realiseren van projecten en opdrachten werken onze goed geschoolde en vakkundige medewerkers samen met een vast team van onder-aannemers - schilders, stucadoors, loodgieters en dakdekkers – . Juist deze vertrouwde samenwerking is een waarborg voor kwaliteit.
Daarnaast vinden wij het belangrijk nieuwe vakmensen op te leiden en daarom werken wij samen met het opleidingsbedrijf B.O.R.N. Wij hebben regelmatig enkele leerlingen bij ons in dienst die begeleid worden door onze vakbekwame en gecertificeerde leermeesters.